Методологічні основи оцінки ефективності застосування IT у маркетинговому менеджменті підприємств торгівлі - Лобанова, В.А.; Матвійчук-Соскіна, Н.О. (Економiчний часопис-XXI, 2010)
У статті запропоновано новий методологічний підхід до оцінки ефективності застосування інформаційних технологій у маркетинговій діяльності підприємств торгівлі із використання нового класу економічних функцій – функції комбінації факторів збутової діяльності підприємств сфери обміну.