Аналіз використання експортного потенціалу машинобудівного комплексу України в контексті світових інтеграційних процесів - Селезньова, К.В. (Економiчний часопис-XXI, 2010)
У статті розглянуто та проаналізовано використання експортного потенціалу машинобудування України в динаміці за останні роки. Визначено основні завдання щодо розвитку експорту машинобудівного комплексу України. Виявлено основні проблеми реалізації експортного потенціалу машинобудування та запропоновано рекомендації щодо їх розв’язання.