Логики квазиарных предикатов первого порядка - Шкильняк, С.С. (Кибернетика и системный анализ, 2010)
Досліджуються композиційно-номінативні логіки квазіарних предикатів. Розглянуто спектр композиційно-номінативних логік, описано класи першопорядкових логік квазіарних предикатів. Для загального випадку логік квазіарних предикатів кванторного рівня побудовано числення секвенційного типу, доведені його коректність і повнота.