Таїнства в православ’ї та католицизмі: спільні та відмінні риси - Недзельська, Ю.К. (Відділення релігієзнавства Інституту філософії ім. Г.С. Сковороди НАН України, 2011)
У статті розглядається характерні особливості головних таїнств в православній та католицькій традиції. Автор досліджує відмінність в розумінні суті таїнств та обрядовому їх здійсненні в православ’ї та католицизмі.