Інноваційне забезпечення стійкого функціонування промислових підприємств - Писаренко, Б.А. (Вісник економічної науки України, 2011)
Показана об’єктивна необхідність інноваційного забезпечення стійкого функціонування промислових підприємств, наведена запропонована авторами бальна оцінка інновацій за ступенем новизни та складністю розв’язуваної задачі, розкрита сутність розробленої авторами регламентної системи управління інноваційним процесом на машинобудівному підприємстві.