Модели материального стимулирования медицинских работников в улучшении качества результатов их труда - Павлов, К.В.; Пинкус, Т.М.; Степчук, М.А.; Абрамова, С.В.; Боженко, Д.П. (Вісник економічної науки України, 2011)
У статті описані моделі матеріального стимулювання медичних працівників в поліпшення якості результатів їх праці в сучасних умовах розвитку регіональної охорони здоров’я.