Проблеми управління бюджетним процесом на підприємствах нафтогазового комплексу - Дудолад, А.С. (Вісник економічної науки України, 2011)
В статті розглянуто проблеми бюджетування на підприємствах нафтогазового комплексу, визначено специфіку підприємств галузі та сформовано перелік необхідних завдань для управління бюджетним процесом на підприємствах, що входять до вертикально-інтегрованих структур нафтогазового комплексу