Особливості еволюційного підходу до дослідження економічних систем - Гурнак, О.В. (Вісник економічної науки України, 2011)
У статті досліджуються особливості застосування еволюційного підходу в економічній науці. Визначені необхідні і достатні умови застосування еволюційного підходу під час дослідження економічних систем.