Відтворення основного капіталу сільськогосподарських підприємств на основі використання методів динамічного програмування - Гилка, М.Д. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є сформулювати економічну проблему вибору оптимальної стратегії заміни застарілих об’єктів основного капіталу на нові у вигляді певної задачі, яку можна розв’язати за допомогою методів динамічного програмування, та розглянути розв’язок даної задачі на конкретному прикладі.