Важливість фінансового забезпечення діяльності сільськогосподарських підприємств - Вдовенко, Л.О.; Білохатнюк, В.О. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є висвітлення результатів дослідження стану та проблем забезпечення фінансових ресурсів сільськогосподарських підприємств Вінницької області.