Інфляційні процеси у наукових поглядах класиків політичної економії: від меркантилістів до Давіда Рікардо - Христос, Д.А. (Вісник економічної науки України, 2011)
У статті викладено результати дослідження інфляційних процесів у представників класичної доби: меркантилістів, Адама Сміта та Давіда Рікардо. Відмічена їхня роль у розвитку сучасних напрямів економічної теорії та впровадження відповідної економічної політики.