Комунікації в системі управління знаннями - Туріянська, М.М. (Вісник економічної науки України, 2011)
Розглянуто персоніфікований та інформаційний підходи до управління знаннями. Дана характеристика змісту теорії комунікації, а також комунікаційних потоків підприємства.