Идентификация конкурентной среды на рынке санаторно-курортных услуг - Нагорская, М.Н.; Пегушина, А.А. (Вісник економічної науки України, 2011)
У статті проведено порівняльну оцінку конкурентоспроможності курортів АР Крим на міжнародному ринку туристичних і курортних послуг, проаналізовано фактори конкурентної середи ринку санаторно-курортних послуг.