Механізм інноваційно-орієнтованого економічного розвитку регіонів з проблеми раціональності функціонування - Кучерук, Т.Г. (Вісник економічної науки України, 2011)
Обґрунтовано цілі інноваційного розвитку регіонів, досліджено принципи раціонального функціонування механізму інноваційно-орієнтованого економічного розвитку регіонів, які формуються у структурі глобального економічного простору.