Формування соціальної парадигми розвитку промислового регіону (на прикладі Дніпропетровської області) - Багрова, І.В.; Гетьман, О.О.; Яровенко, Т.С. (Вісник економічної науки України, 2011)
В статті розглянуто особливості формування соціальної регіональної політики. Здійснено аналіз і надано оцінку соціально-економічного стану промислового регіону на прикладі Дніпропетровської області. Визначено пріоритети розвитку соціальної політики в регіоні.