Особливості впровадження інноваційно-логістичного досвіду діяльності академічних формувань у ланцюзі освіта — наука — виробництво - Андрушків, Б.; Кирич, Н.; Владимир, О. (Вісник економічної науки України, 2011)
В статті на прикладі Академії економічних наук України розкрито особливості діяльності та досвід практичного використання наукових розробок громадських академічних формувань, в тому числі інноваційно-логістичного підходу та його впровадження в умовах навчально-науково-виробничого комплексу.