Побудова регіонального інституційного тривимірного інфраструктурного інвестиційного комплексу - Тарасенко, С.В. (Вісник економічної науки України, 2010)
Організація ефективного процесу управління інвестиційними потоками повинна базуватись на тих ідеальних правилах взаємовідносин між державою і інвесторами. Запропонований інституційний підхід до вирішення цього питання вбачає, що на кожному щаблі ієрархічної системи взаємовідносин між елементами інвестиційного процесу повинні бути розписані їх функціональні обов’язки. Втручання елементів процесу інвестування з одного рівня на інший недопустимо, бо саме це розбалансовує цільну систему взаємодопомоги для вирішення найголовнішого питання – пожвавлення інвестиційної діяльності.Ключові слова: управлінські схеми, інвестиційна криза, інституційні елементи, тримірний інвестиційний простір.