Індикативна методика аналізу та оцінки розвитку банківського сектору - Куземко, Н.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою даної роботи є розробка такої методики аналізу портфеля банківських ресурсів, яка дозволила б з’ясувати фази економічного розвитку банківської системи упродовж 2006 – початку 2010 років, і визначити показники-індикатори, які сигналізували б про можливість її переходу із однієї фази економічного циклу у іншу. Структура таких індикаторів дозволить своєчасно підготуватись до наслідків переходу, або ж упередити їх завчасно.