Використання СУБД Visual FoxPro для розробки бази даних «Облік товарів на складі» - Мустафаєва, Е.І.; Шкарбан, Ф.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є проаналізувати основні поняття систем управління базами даних, зокрема СУБД Visual FoxPro, а також на прикладі бази даних «Облік товарів на складі» розкрити етапи проектування даної системи.