Теоретичні підходи до визначення поняття, сутності альтернатив розвитку сільського зеленого туризму - Чернява, Г.Л. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою даної статті є наукове обґрунтування теоретичних підходів до визначення сільського зеленого туризму і його видів, а також сутності, класифікації й альтернатив розвитку цього виду туризму.