Економічні аспекти використання інфрачервоного опалення на промисловому підприємстві - Ткаченко, A.M.; Мусатова, М.В. (Вісник економічної науки України, 2011)
Дана стаття розглядає економічні аспекти енергозбереження у сфері постачання теплової енергії, а також необхідність модернізації систем постачання теплової енергії і впровадження нових економічних і ефективних систем. Розглянута необхідність виконання енергозберігаючих заходів, та їх доцільність через порівняння існуючої системи центрального опалення із сучасними системами інфрачервоного опалення.