Характерні ознаки сучасного світового інвестиційного простіру - Панкова, М.О (Вісник економічної науки України, 2011)
У роботі розглянуто особливості інвестиційних процесів в сучасних ринкових умовах, дана критична оцінка тенденцій розвитку сучасного стану інвестиційного ринку, як в Україні так і у світі.