Условия формирования и проблемы функционирования крупных диверсифицированных производственно-корпоративных структур в Украине - Бокань, А.А. (Вісник економічної науки України, 2011)
У статті розглянуто умови формування та функціонування, а також історія розвитку великих диверсифікованих виробничо-корпоративних структур в Україні. Пропонуються підходи оцінки результативності процесу диверсифікації з використанням різних методик. Визначено, що в даний час оцінка результативності процесу диверсифікації можлива лише непрямими математичними методами.