Фінансовий інжиніринг як відповідь на виклики - Ляшенко, В.І. (Вісник економічної науки України, 2011)
Рецензія на: Фінансовий інжиніринг: Навчальний посібник / За ред.. О. М. Сохацької. К.К Кондор, 2011. — 660 с.