Прикордонне співробітництво регіонів: сучасні тенденції розвитку - Чуприна, О.О. (Вісник економічної науки України, 2011)
Висвітлено роль прикордонного співробітництва в розвитку регіонів. Розглянуто сучасні тенденції й особливості його розвитку з країнами Європейського Союзу і країнами-членами Співдружності незалежних держав. Визначено пріоритетні задачі, а також основні напрямки співробітництва, спрямовані на регіональний розвиток прикордонних територій.