Комплексна методика аналізу ефективності ітераційних алгоритмів за допомогою обчислювальних експериментів - Булгакова, О.С.; Степашко, В.С. (Індуктивне моделювання складних систем, 2011)
Запропоновано методику порівняльного аналізу ефективності ітераційних алгоритмів МГУА за допомогою обчислювальних експериментів. За цією методикою досліджено властивості різних видів ітераційних алгоритмів з метою вивчення впливу основних параметрів та показників, які характеризують кількісно та якісно процес побудови моделі, на ефективність індуктивного моделювання.