Нечітка кластеризація масивів даних з пропущеними значеннями - Волкова, В.В.; Шафроненко, А.Ю. (Індуктивне моделювання складних систем, 2011)
Запропоновано алгоритм заповнення пропущених значень в масивах даних, що базується на використанні Адаліни. Цей алгоритм дозволяє заповнювати пропуски в режимі on-line. Виконано оцінку якості методів нечіткої кластеризації даних з пропущеними значеннями залежно від алгоритму їх заповнення.