Проектування перебірних алгоритмів МГУА як основних компонентів підсистеми моделювання - Самойленко, О.А. (Індуктивне моделювання складних систем, 2011)
В статті розглядаються основні компоненти алгоритмів МГУА перебірного типу, вимоги до проектування та реалізації таких алгоритмів. Розглядаються існуючі підходи ефективного проектування програмних систем та застосування цих підходів у проектуванні алгоритмів МГУА. На основі розглянутих підходів розроблено і наведено діаграми класів, що реалізують основні компоненти перебірних алгоритмів МГУА.