Концепція узагальнених багатофункціональних модулів як основа конструювання засобів індуктивного моделювання - Степашко, В.С.; Піднебесна, Г.А. (Індуктивне моделювання складних систем, 2011)
В статті розглядаються основні компоненти алгоритмів МГУА з точки зору їх узагальнення та конструювання багатофункціональних модулів в системах індуктивного моделювання.