Обчислювальна складність алгоритмів оцінювання спектральної густини потужності ритмокардіосигналів - Фалендиш, В.В. (Індуктивне моделювання складних систем, 2011)
В статті проведено дослідження обчислювальної складності компонентного, когерентного та фільтрового методів оцінювання спектральної густини потужності стаціонарних компонент ритмокардіосигналу. Експериментально побудовано залежність часової обчислювальної складності від кількості складових спектру для даних методів.