Аналіз ефективності застосування частотного критерію в алгоритмі послідовного відсіювання неінформативних аргументів - Самойленко, О.А.; Степашко, В.С. (Індуктивне моделювання складних систем, 2012)
В статті аналізуються властивості частотного критерію в задачі оцінювання рівня інформативності аргументів. На основі виконаних експериментів обґрунтовано доцільність та ефективність застосування цього критерію в алгоритмі послідовного відсіювання неінформативних аргументів.