Фразеологічні одиниці з компонентами-назвами рослин: семантико-граматичний аспект - Шевлякова, М.С. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета статті – вирізнити з фразеологічного словника української мови (ФСУМ) групу фразеологічних одиниць із компонентами-назвами рослин, визначити домінуючі типи їхніх семантико-граматичних моделей.