Фразеологічні одиниці з компонентом на позначення родиних стосунків: структуно-граматичний аспект - Чалбаш, Е.І. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета статті – вирізнити з фразеологічного складу української мови групу ФО з компонентом на позначення родинних стосунків, визначити домінуючі типи їхніх структурно-граматичних моделей.