Семантичні особливості фразеологізмів на позначення господарської діяльності людини - Стаценко, О.Ф. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є вирізнити з фразеологічного складу української мови групу фразеологічних одиниць, які містять у своєму складі назви видів господарської діяльності людини, зробити семантичний аналіз цих фразеологічних одиниць.