Обрядова їжа українців як традиційна суспільна цінність - Покотило, К.С.; Школенко, Д.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета статті полягає у вивченні особливостей народної обрядової їжі як незмінного атрибуту в історичному аспекті.