Специфіка структурно-граматичних типів українських фразеологічних одиниць біблійного походження - Гільмутдінова, Л.М. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета статті – виявити своєрідність фразеологічних одиниць біблійного походження на структурно- граматичному рівні.