Мотивація праці державних службовців - Бабенко, А.Г.; Тичина, О.Л. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою даної статті є визначення ролі мотивації праці державних службовців, яку вона відіграє в підвищенні професійної компетентності та кар’єрного зростання працівників у сучасних реаліях державної служби в Україні.