Логістичні принципи прогнозування розподілу транспортніх потоків на основі нейронних мереж - Яблоков, І.В. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2009)
У роботі представлені основні принципи впровадження сучасних логістичних методів при розробці економічної системи управління і оптимального розподілу транспортних потоків локальної території.