Макроекономічна нестабільність, методологічні підходи до її кількісної оцінки - Бобер, К.А. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2010)
В статті розглянуто методологічний підхід та наведено результати розрахунку індексу макроекономічної нестабільності для України та інших країн з ринком, що розвивається.