Регулювання міжбанківського ринку в умовах нестабільності - Яблоков, А.І. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2010)
Розглянуто теоретично-практичні аспекти міжбанківського ринку кредитних ресурсів. Запропонована методика визначення критеріїв економічної оцінки фінансового стану банків-контрагентів на основі аналізу щомісячної звітності, а також' мінімізації кредитного ризику, який виникає під час здійснення операцій міжбанківського кредитування.