Методичні основи побудови електронно-процесингової системи миттєвого переказу коштів процесинговим центром Easy Pay - Духота, Є.В. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2010)
Запропоновані методичні основи організації та модель технології здійснення миттєвих електронних платежів в системі процесингового центру Easy Pay. Запропоновані концептуальні моделі проходження інформації електронно-процесинговою системою при миттєвому внутрішньому та зовнішньому переказах із зарахуванням коштів на поточний рахунок отримувача.