Перспективи економічного зростання КНР в контексті реалізації національної моделі економічного розвитку - Резнікова, Н.В.; Відякіна, М.М. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета даного дослідження полягає у вивченні проблем та перспектив зростання економіки Китаю в умовах цивілізаційних викликів та з урахуванням специфіки національної моделі економічного розвитку.