Гідне поповнення московської україніани - Демченко, Т. (Сiверянський лiтопис, 2008)
Рецензія на книгу: Мельниченко В. На славу нашої преславної України (Тарас Шевченко і Осип Бодянський). – М.: ОЛМА Медиа Групп, 2008. – 560 с..