Чисельно-аналітичні методи частотно-фазового аналізу тональних сигналів у низькочастотній акустичній вимірювальній системі - Безвербний, І.А. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2010)
Прикладом використання тональних сигналів може слугувати низькочастотна акустична вимірювальна система. В роботі подається опис системи та її алгоритмічна база.