Методи підвищення ефективності застосування зростаючих пірамідальних мереж - Величко, В.Ю.; Палагін, О.В. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2010)
Розглянуто моделі та методи логіко-лінгвістичного аналізу складних об’єктів, в яких розширяються можливості зростаючих пірамідальних мереж за рахунок удосконалення процедур їх побудови.