Формування ринку продукції скотарства в АР Крим - Галстян, А.С. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є розробка пропозицій щодо формування ринку продукції скотарства на основі здійснення ряду заходів по інтенсифікації виробництва в підприємствах суспільного сектора за рахунок поліпшення кормової бази, залучення додаткових інвестицій, покращення використання внутрішньогосподарських резервів, введення в дію протизатратних механізмів, удосконалення економічних взаємовідносин між виробництвом та переробною промисловістю, підвищення конкурентоспроможності товаровиробників.