Інформаційна технологія створення тестових систем мобільних лікувально-діагностичних комплексів - Тимашов, Є.О. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2012)
Проаналізовано вимоги до надійності програмного і технічного забезпечення мобільних приладів медичного призначення, та розглянута інформаційна технологія створення тестових систем лікувально-діагностичних комплексів.