Розробка методики вимірів маркерних газів у повітрі дихання - Лукаш, С.І.; Вакал, Л.П. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2012)
Розглянуто алгоритм та деталі методики аналізу повітря, що видихає людина, на вміст маркерних газів та обговорюються шляхи апаратного вирішення проблеми.