Дослідження чутливості флуориметра «Флоратест» до дії стресових факторів на стан рослин - Груша, В.М.; Ковирьова, О.В. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2012)
Розглянуто результати досліджень чутливості флуориметра "Флоратест" до дії стресових факторів на стан рослин на прикладі дурману та огірків звичайних.