Інноваційний підхід до керування врожайністю зернових в Криму - Устименко, В.М. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Цілі дослідження. Розширити сферу застосування РРР - технологій, саме, показати їхні можливості для оцінки родючості ґрунтів і ефективності застосовуваної агрономічної технології. Вибір цілі обґрунтовано Наказами міністрів агропромислових комплексів України і Криму.